Rollespilsmagasinet.dk

om bordrollespil, af bordrollespillere

 

 

ÆRA #1

Fastaval er i fokus. De er beretninger af mangeårige Fastavaldeltagere, noget om at være Otto Dommer til Fastaval (the inside story...), en almeldelse af Merlin trilogien af Mary Stewart, samt en stort portræt af Phillip José Farmer manden bag Riverworlds bøgerne (GURPS worldbook er baseret på hans værk). Så kommer der er rollespilstest (Hvilken type spiller du i din gruppe?) og mere endnu.

 

- ÆRA #1 - lav opløsning (2Mb)

- ÆRA #1 - høj opløsning (17Mb)

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet (nederst på siden) og få besked når næste nummer af ÆRA #1 er klar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det tørre (ophavsretten)

De enkelte forfattere har ophaveretten på materiale der er gengivet i Rollespilsmagasinet ÆRA. Hvis der er tale om materiale, der har været gengivet andre steder, forligger der en tilladelse til at gengive det fra forfatteren/kunstneren bag den enkelte artikel/illustration. Denne tilladelse gælder kun www.rollespilsmagasinet.dk og videreføres ikke ved download herfra. Sagt med andre ord: du må gerne downloade magasinerne og læse dem på din PC. Du må også gerne printe dem ud med ikke-kommercielt personligt brug for øje. Vil du andet og/eller mere end dette skal du kontakte den ansvarshavende redaktør af det pågældende magain og spørge om tilladelse.

 

Man kan populært sige at www.rollespilsmagasinet.dk har fået lov til at låne magasinerne og dele dem med dem, der kunne have en interesse i at læse dem.

 

Nedenfor finder du Rollespilsmagasinet ÆRA...

  © 2009 Rollespilsmagasinet.dk | e-post: kontakt@rollespilsmagasinet.dk | nyhedsbrev & opdateringer: tilmeld dig her